2011. május 21., szombat

Az üzleti informatika elmélete a gyakorlatban - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az üzleti informatika elmélete a gyakorlatbanA könyv listaára: 3780 Ft. Leírás:
Jelen kötet - az Információs Társadalomért Alapítvány kiadásában - egy négykötetesre tervezett munka első darabjaként az informatika elméletének vállalkozási alkalmazásával foglalkozik. A szerző a rövid bevezető után, mint tudományt jellemzi az informatikát, majd az informatikai rendszerelméletről esik szó, kitérve az üzleti vállalkozásra, mint gazdasági rendszerre, a vállalkozás tulajdonságaira, az iparvállalat részrendszereire és a vállalkozás környezetére is. A harmadik fejezet az informatikai irányításelmélet kérdését tárgyalja, ismertetve az irányítások formáit, a szabályozás hatásláncát, a hierarchikus irányítást és az irányított szakasz vizsgálatát. Az utolsó, legrészletesebb rész az információrendszerek szervezésének elméletével foglalkozik, külön szót ejtve a vállalati működés építőelemeiről, a vállalati feladatok, célok és erőforrások rendszeréről, a szervezési feladatok kijelöléséről, az irányítás információrendszerének kialakításáról, a döntések koordinálásáról és az integrált információrendszerről. Az irodalomjegyzékkel záródó, magyarázó ábrákkal ellátott kiadvány elsősorban szakkönyvtáraknak ajánlott beszerzésre. ISBN: 963-421-558-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Az aukció vége: 2011-05-24 10:42
. Az üzleti informatika elmélete a gyakorlatban - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése