2012. március 22., csütörtök

Lábfej nélküli harisnya leggings minta - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincs benne méret, elég rugalmas, mind hosszban, mind széltében.
M L XL méretre ajánlom
Minta enyhén kopott, de nem sűrűn használt.
Magyar és import játékok nagyon kedvező áron!
Budapesten a Széll K. tértől 15 percre vehető át, ált. hétköznapokon, de ha villámáron vásárolja meg, akkor Budapesten 3-4 hetes maximális átfutási idővel a házhozszállítást állom, licit előtti egyeztetés tárgyát képezve. Villámáron vagy előzetesen megbeszélve, az alábbi településeken is átvehető, megadott helyen és időpontban: Budakeszi, Érd, Székesfehérvár, Törökbálint.
Ritkán: Martonvásár, Baracska, Tárnok, Kápolnásnyék, Velence, Sukoró, Pákozd, Szabadbattyán, Kőszárhegy, Polgárdi, Füle, Igar, Mezőszilas, Enying, Simontornya, Cece, Előszállás, Alsószentiván, Dunaföldvár, Solt, Kecskemét, Szeged, Gyömrő, Maglód, Mende, Sülysáp, Szentmártonkáta, stb. Mindig licit előtt érdeklődj, hogy ne legyen gond!
Hétvégén vidéken vehető át.
Bizonyos esetekben előreutalást kérhetek! (Nagy méretű és/vagy útvonalamtól kieső helyek esetén. )
Minden kérdésre válaszolok, ha 48 órán belül nem, akkor a válasz már fent van. Az aukció megnyerése után keressen e-mailben vagy sms-ben. Kizárólag írásban, mivel a papírok országa vagyunk, minden egyeztetéshez ragaszkodom írásban! 5-től 22-ig saját üzletemet viszem, így csak szabadidőmben, ill. ezeken kívül tudok válaszolni! Számomra az a természetes, hogy ha én veszek valamit, én járok utána, ezt várom el itteni vevőimtől is. Természetesen az átadás helyszínében rugalmas vagyok.
Minden termékemre garanciát vállalok, műszaki cikkek esetén villámáron történő vásárlásnál 1 év, illetve ha bármi nem tetszik, meggondolta magát, kapott másikat, stb., készségesen visszaveszem, a fuvar és postadíj levonásával! (Ez budapesti átvétel esetén 2000 Ft. )
Termékeim füst és állatmentes otthonból származnak.
Egy forintos termék nem utal a minőségére, csak célom - visszatérő - vevők szerzése. Több termékre kedvezmény kérhető (Villám árhoz képest. ) Nézzen körbe később is, visszatérő vevők már ismerik a tudnivalók gyakorlatát. : -) Aukciómat előbb is lezárhatom. Mivel máshol is árulom, az eladási ajánlataim kizárólag addig érvényesek, amíg a Vaterán megtalálhatók, bármikor lezárhatom, ezért érdemes licitálni. Használt termékeknél napi/heti/havi használat jeleit számításba kell venni, mert ha nem, akkor az új termék.
Jobb ajánlata van? Írja meg. Kevés időm miatt csak lassan tudom meghirdetni a termékeimet.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-22 15:59
. Lábfej nélküli harisnya leggings minta - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése